Apple heeft alweer een tijdje geleden de iPhone 7 gelanceerd en het zal niet lang meer duren, voordat ook de iPhone 7s uitkomt. Nu de iPhone 7 een tijdje uit is en we de gelegenheid hebben gehad om deze smartphone uitgebreid te testen, willen we graag meer vertellen over de functionaliteiten van de iPhone 7 in vergelijking met andere toestellen. Lees snel verder en ontdek of het voor jou aantrekkelijk is om een iPhone 7 te bestellen of voor een andere mobiele telefoon te kiezen.

Wat zijn de krachten van de iPhone 7

De iPhone 7 ziet er natuurlijk stijlvol uit zoals we dat gewend zijn van Apple. Het design is strak en ondanks dat de iPhone 7 plus een behoorlijk groot toestel is, is het nog steeds dun en eenvoudig om overal mee naar toe te nemen. Het grote voordeel van de iPhone 7 is het besturingssysteem IOS, dat zeer eenvoudig werkt. In vergelijking met andere merken werkt IOS misschien wel het eenvoudigst. Dit komt mede doordat Apple minder opties ingebouwd heeft, wat door sommigen ook gezien wordt als een nadeel.

In vergelijking met andere toestellen is de iPhone 7 een goede keus. Maar je betaalt er wel flink veel geld voor en met het besturingssysteem van Apple is het lastig om de telefoon naar eigen voorkeuren in te richten. De meeste mensen die Android prefereren doet dit, omdat Android meer een open software is.

iPhone 7 abonnement of los toestel?

Wanneer je een iPhone 7 gaat kopen, kom je al snel voor de keuze te staan om je een los toestel wilt kopen of een abonnement wilt afsluiten. De eerste optie is bijna altijd goedkoper. De meeste mensen die een los toestel kopen sluiten hier een sim only abonnement bij af.