U kunt de iPhone 7 los aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit gloednieuwe toestel van Apple aan te schaffen met abonnement. Door een telefoon met abonnement te kopen, hoeft u de aankoopprijs van de iPhone 7 niet in één keer te betalen. Wilt u een iPhone 7 abonnement afsluiten, maar wilt u wel een abonnement vinden dat echt bij u past en niet te duur is? Lees dan in dit artikel hoe u dit het beste kunt doen.

Het beste abonnement vinden met een vergelijker

De gemakkelijkste manier om een abonnement te vinden dat bij u past en bovendien niet te duur is, is door een vergelijker te gebruiken. Een vergelijker is een online tool die u kunt gebruiken om verschillende abonnementen naast elkaar te leggen, zodat u de abonnementen goed met elkaar kunt vergelijken. Hierbij kijkt u niet alleen naar de prijs, maar ook zeker naar de inhoud van de abonnementen en de voorwaarden van de abonnementen.

Abonnement gevonden? Sluit direct af

Heeft u een abonnement gevonden dat echt bij u past, dan kunt u dit iPhone 7 abonnement direct afsluiten. Zeker als het om een abonnement gaat met een tijdelijk gereduceerde prijs, raden wij u aan om niet te lang te lang te wachten met het afsluiten van het abonnement. Wacht u te lang, dan kan de actie zomaar voorbij zijn en kan de tijdelijk lage prijs van het iPhone 7 abonnement weer verhoogd zijn.